RING OSS - 063-391 58 54

Badrumsrenovering Östersund

RING OSS - 063-391 58 54

Renovera tvättstuga

Renovering av tvättstuga kan bli väldigt fint, till slut.

Av oss får ni inte bara badrumsrenovering i Östersund, vi erbjuder även er som kund att renovera era tvättstugor och göra den till en tvättstuga en praktisk och fräsch tvättstuga. Vi renoverar hos såväl privatpersoner, bostadsrättsföreningar, som såväl företag, stort som litet i Östersund.

Kontakta oss om ni är intresserade av badrumsrenovering i Östersund samt renovering av tvättstugor.  

Renovering av tvättstugor

Vi är ett företag som utför badrumsrenovering av högsta klass, men det gäller även vår renovering av tvättstugor i Östersund. Vi förvandlar en trist och tråkig tvättstuga till en modern och stilren tvättstuga med en belysning som ni gillar, allt från ljusslingor till spotlights. Vill ni ha golvvärme så ser vi till att ni får det också, allt för att tvättstugan ska få en hemtrevlig känsla och ett ställe man vill till istället för att undvika. 

Personal som värnar som sina kunder

All badrumsrenovering i Östersund och all övrig renovering sker av vår egna personal med hög kompetens inom renovering av både badrum och tvättstugor. Badrumsrenovering i Östersund är vår specialitet och vår personal bryr sig om er som kund och utför därför alltid arbetet på de mest effektivaste och prisvärda sättet, allt för ni som kund ska bli nöjda med både arbetet och oss. 

Vid önskemål eller krav av badrumsrenovering i Östersund eller renovering av tvättstugor uppvisar vi ett behörighetsbevis från 2019. Behörighetsbeviset ger oss rätten att utföra arbete av våtrum och det ger er som kund tryggheten och vetskapen att vi som företag vet vad vi gör. 

Kontakta oss - Vid behov av badrumsrenovering i Östersund och renovering av tvättstugor.