RING OSS - 063-391 58 54

Badrumsrenovering Östersund

RING OSS - 063-391 58 54

Om oss

Ett renoverat badrum

Välkomna till Odéns Byggservice AB. Specialisterna på badrumsrenovering i Östersund hos både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra kunder har en dröm om hur de vill att sina badrum ska se ut. Vi gör drömmen till en verklighet. 

Vi grundades 2015 och har sedan dess expanderat och blivit en allt större aktör på marknaden. Idag är vi ett företag med 15 stycken anställda, något som kommer att öka i takt med att vi som företag fortsätter att expandera. 

Kontakta oss om ni är intresserade av badrumsrenovering i Östersund och övriga tjänster.

Badrumsrenovering i Östersund 

Vi har utfört badrumsrenovering i Östersund av högsta klass sedan 2019, vilket blev startskottet för resan mot att göra om alla badrum i Östersund till moderna, stilrena badrum med perfekt belysning som varken du eller dina vänner vill lämna. 

All badrumsrenovering i Östersund samt renovering av tvättstugor görs av vår egna högt kompetenta personal som är specialiserade på badrumsrenovering i Östersund. Vår personal använder sig av stilrena, moderna material, allt för att kunna göra våra kunders drömmar till en verklighet. 

Vi utför badrumsrenovering i Östersund men jobbar även mot andra närliggande städer i Jämtland som exempelvis, Krokom, Åre och Sveg. Vi har ett behörighetsintyg sedan 2019 som gör att vi kan utföra arbeten av våtrum i Östersund. Detta ger er som kund tryggheten att vi både har rätten att utföra arbeten av våtrum och kan forma ert badrum precis enligt era önskemål. 

Behörighetsintyg

Vår kvalitativa personal

All vår personal är specialiserade för badrumsrenovering i Östersund. Vår personal värnar om dig som kund och utför därför arbetet på ett sätt som är mest prisvärt och effektivt för dig som kund. Detta för att du som kund ska bli nöjd med arbetet och oss som företag.

Under tiden vi hjälper er med badrumsrenovering i Östersund ser vi samtidigt till att hålla så mycket som vi bara kan internt i bolaget. Det gör vi för att hålla kostnaden nere, men även så att tiden hålls. Så att kunden kan få sitt arbete utfört på ett så prisvärt & effektivt sätt som möjligt.

Kontakta oss - vid behov av badrumsrenovering i Östersund.